• bed

Amben

Tempat Tidur Seoul

Amben sing nduwur Seoul Saka sisih, sisih amben katon kaya garis pinggang wanita sing ayu. Ing sisih ngarep, rong backrests independen lan ora mengaruhi panggunaan. Ranjang ukuran raja kanthi warna headboard sing cocog kaya lukisan minyak. Balik sayap Seoul luwih dhuwur. Ing wektu luang, kita bisa lungguh ing amben kanggo maca utawa ngobrol. Ana bantal gedhe ing sisih amben. Sing cocog kanggo nyetel.


Detail Produk

Tag Produk

Designer

Sikap Omah Anyar

Filosofi Desain Kita

Seni minimalis Italia

Nandheske kaendahan nalika nggatekake luwih nyenengake

Milih kulit asli lapisan pertama sing premium

Sikil baja karbon ngemot kemewahan lan keanggunan sing entheng

Kombinasi kenyamanan, seni lan nilai sing sampurna!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" tren

Urip minimalis, Ruang Minimalis, Bangunan Minimalis ......

"Minimalis" katon ing industri lan gaya urip sing saya akeh

 

 

Perabotan minimalis MEDO ngilangi kabeh fungsi sing ora perlu lan lini produk sing keluwih, kanggo nggawe swasana alami, sederhana lan santai.

Pikiran lan awak sampeyan bakal mardika kanthi maksimal.

Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
bed1 1800mm 2100x2200x880mm
bed2 Tabel sisih 500x400x470mm
bed3 Kursi Tunggal 800x860x780mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain katun + kulit khusus  
Bingkai: Amben bingkai logam
Basis & punggung: Bingkai kasur lipat (bingkai wesi lan strip kayu solid)  
Bingkai amben: Isi Katun Bayi  
Sikil Bed: Kaki Baja Wesi  
bed31

Kain kasebut

Pinggir hiasan tutup ditempelake ing kain abu-abu peteng, nambahake rasa garis lan nuduhake postur anggun. Bantal isi spons kanthi kerapatan tinggi ndhukung endhas lan pundhak. Katon kepenak, sing nduweni hubungan penting karo proporsi desain produk kanggo desainer.

Sofa kain minangka desain minimalis sing ditondoi nganggo sandhangan lereng sing dirancang miturut Ergonomis.

Bingkai Baja Carton

Bingkai Baja Carton berkualitas tinggi.

Desain modern, nyaman, santai, elegan.

Nggawe perasaan lungguh ing méga.

Set amben cocok kanggo kamar. Bolu kanthi kerapatan tinggi bingkai nyuda kerusakan.

Katun alus kaya kulite bocah.

bed2
bed1

Dasar Tempat Tidur

Basis amben, Penak, Grand Big

Ing njero bantal gedhe ngemot spons, empuk banget lan confortable!

Struktur

Ing struktur kayu Pinus dilapisi busa poliuretan kerapatan variabel ketahanan tinggi. backrests ing kayu lapis kanthi macem-macem kekandelan, ditutupi busa poliuretan kepadatan variabel tahan dhuwur, quilting kanggo nambah empuk.

Bingkai Tempat Tidur

Rangka amben sing kuwat

Bingkai wesi + strip kayu solid; Desain lipat. Ngirit papan liyane, nangani trep, gampang dibongkar, disimpen kanthi gampang.

bed41-removebg-preview

Waca liyane

BED

Mentalitas sing fokus ing customer njamin model in-stock lan kasur khusus luwih kepenak lan awet tinimbang furnitur saingan. Kanthi ngontrol limbah sing unggul lan produksi streamline, kita luwih unggul tinimbang produsen amben liyane kanthi rega murah lan kualitas tinggi.

Tempat Tidur Ukuran King sing Disesuaikan

MEDO nyedhiyakake pelanggan kanthi kasur ukuran raja sing bisa disesuaikan kanggo kebutuhan pasar sing beda-beda. Kajaba ukuran, uga nawakake panyimpenan kanggo desain teknik sing bisa dadi pilihan opsional.

Kanthi strategi kanggo dadi panyedhiya perabotan omah, kemampuan lan kapasitas kanggo desain lan produksi kasur saya mundhak saben taun.

Tim lan tenaga kerja sing berpengalaman njamin manawa saben produk MEDO duwe kualitas premium kanggo nyuda tarif telpon aftersales.

Bingkai Tempat Tidur Ukuran Lengkap

Bingkai Tempat Tidur Ukuran Lengkap kanthi slat ambane sing bisa disetel dhuwur. Garis sederhana nggambarake inti saka konsep desain minimalis. Headboard kebak kanthi 2 bantal gedhe sing nambah nilai ekstra.

Ora kabeh pelanggan duwe kamar turu gedhe, sampeyan butuh kasur ukuran ratu kanggo njupuk bagean saka pasar.

MEDO nyedhiyakake kasur ukuran ratu ngirit ruangan sing cocog kanggo papan cilik. Nduwe desain paling anyar kanthi panel sisih ndhuwur sing lancip nanging kuat kanggo mesthekake keamanan lan kebutuhan ruang.

Nawakake macem-macem pilihan bahan panutup, sampeyan bakal bisa menehi pilihan kanthi warna lan tekstur kain lan kulit.

Kita duwe CERTIFIKAT PATEN DESAIN, Yen ana imitasi, kita bisa ngetrapake tanggung jawab.

C001
Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
bed-c001 1800mm 2320x1890x900mm
bed-c001-2 Tabel sisih 500x400x450mm
bed-c001-3 Kursi Tunggal / Ottoman 800x860x780mm / 500x380x380mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal:  Kulit mikrofiber  
Bingkai: Bingkai kayu awu
Basis & punggung: Bingkai amben alami / Lipat (bingkai besi lan jalur kayu solid)  
Bingkai amben: Isi Katun Bayi  
Sikil Bed: Sikil Kayu Solid  
bed-C-001
C031
Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
c031 1800mm 2390x2000x1100mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain eko  
Bingkai: Amben bingkai logam
Basis & punggung: Wulu Alami  
Bingkai amben: Bingkai kasur lipat (bingkai wesi lan strip kayu solid)  
Sikil Bed: Sikil Baja Karbon  

 

bed-C-031
C022
Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
c022 1800mm 2320x1890x900mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain Katun lan Linen  
Bingkai: Amben bingkai logam
Basis & punggung: Bingkai amben alami / Lipat (bingkai besi lan jalur kayu solid)  
Bingkai amben: Bingkai kasur lipat (bingkai wesi lan strip kayu solid)  
Sikil Bed: Kaki Baja Wesi  
bed-C022
C813
Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
c813 1800mm 2330x1880x920mm
c813-2 Tabel sisih 540x400x470mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain Katun lan Linen  
Bingkai: Amben bingkai logam
Basis & punggung: Wulu Alami  
Bingkai amben: Bingkai kasur lipat (bingkai wesi lan strip kayu solid)  
Sikil Bed: Kaki Baja Wesi  

 

bed-C813
C885
Katrangan Produk
Tempat Tidur Kamar Tidur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
c885 1800mm 1910x2340x1025mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain eko  
Bingkai: Tempat tidur bingkai Karbon Baja Karbon Hitam
Basis & punggung: Wulu Alami  
Bingkai amben: Bingkai kasur lipat (bingkai wesi lan strip kayu solid)  
Sikil Bed: Kaki Baja Karbon Karbon Ireng  
bed-C885

Pilihan liyane

SOFA

KUSUS

KABEH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk