• Bi Folding System1

Sistem Lipat Bi

MDZDM100A

 

Dhuwur Ultra Swara 6M

Bingkai Hidden Sash Hidden Paten

Ora Ana Celah Antarane Kaloro Sashes Kanthi Katon Sing Apik

Sistem Kunci otomatis Kanggo Operasi Gampang


Detail Produk

Tag Produk

Bi Folding System5
Bi Folding System6

Struktur Produk

Bi Folding System7

MDZDM100 Sistem lawang lempitan sing didhelikake

Sistem lawang lempitan bi sing nggabungake istirahat termal, bingkai sempit, selempang sing didhelikake, lan jalur bukti banyu sing murah yaiku MEDO MDZDM100, lawang lempitan fash bias pisanan sing ndhelik ing jagad iki! MEDOdesigner ngumumake kanthi bangga: Sampeyan njaluk. Kita bisa nindakake iku

Sistem penguncian otomatis, kombinasi sewenang-wenang

Bi Folding System8

Ngaso termal dobel

Bi Folding System9

Trek Clamping

Sistem kunci otomatis: siji penet lan siji push kanggo mbukak, siji narik kanggo ngunci. Susun sewenang-wenang: macem-macem kombinasi kanggo ruang sing ganti lan fleksibel.

Aplikasi omah

icon11

Desain got khusus

icon12

Keamanan

Desain anti-jiwit: proteksi ati-ati lan perhatian. Geser sudut tanpa pilar kanthi desain sash sing didhelikake.

Bi Folding System10

Tampilan Mbukak blokir

Lawang MEDO-Lipat MEDO minangka iringan sing sampurna ing ruangan apa wae, ngowahi ruang tamu dadi papan sing cerah lan mbukak kanthi nglipat lan nglumpukake kabeh panel menyang sisih. Kanthi Corner Bi-Folding System, kabeh tembok bisa ilang kanggo menehi tampilan 360 °.

Sash ndhelik | Bingkai Sempit

Nalika manajer produk nyoba ndhelikake ikatan lawang lempitan, wong nganggep dheweke edan: Kepiye carane bisa dadi?

Nalika perancang MEDO nggabungake istirahat termal, bingkai sempit, selempang sing didhelikake lan trek anti banyu kurang dhuwur dadi siji sistem lawang lempitan

Dheweke bangga ngumumake: apa wae sing sampeyan karepake, kita bisa ngerti!

Bi Folding System11

Ngirit Energi

Kanthi teknologi penghalang termal Polyamide, Seri MEDO Bi-Fold mbantu kamar dadi anget ing mangsa adhem lan adhem ing mangsa panas, banjur nyuda tagihan energi. Kajaba iku, sawetara opsi ambang uga kasedhiya kanggo menehi kinerja cuaca sing luwih apik.

Keamanan Dhuwur

Mekanisme ngunci multi-titik kanthi keamanan dhuwur dipasang ing sabuk pembukaan, kanthi kunci ngunci bolt lan unit sing ditutup kanthi internal kanggo jaminan tambahan.

Bi Folding System12
Bi Folding System13

KECIL

KAMAR

Nanging TAMPILAN BESAR

Pemilik duwe rasa tresna sing gedhe ing ruangan gedhe lan ngarep-arep duwe ruang angkasa lan luwih nyaman. Sanajan situs iki ora amba banget, sistem lawang lempitan bi ndhelikMD-100ZDM bisa digunakake dadi ruang interior sing dawa kanggo plesiran sajrone taun, nggawe interior lan eksterior bisa dadi ruang gantung kanthi lancar.

Bi Folding System14

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita