• CABINET

Kabinet

Lemari Modern MEDO

Lemari Medo nampilake tampilan modern kanthi rega sing terjangkau.

Ngerteni keprihatinan pangguna pungkasan, lemari MEDO kanggo TV wis beda karo fitur lan pilihan desain; lan sideboards MEDO nyedhiyakake cukup panyimpenan kanggo piring, barang perak, lan gelas. Nggunakake bagean veneer lan logam berkualitas tinggi, bebarengan karo proses produksi canggih lan proses kontrol kualitas sing ketat, kabeh sing nyedhiyakake target pasar lan bisa dipasarake mesthi bisa mbantu sampeyan nggunakake nilai merek.


Detail Produk

Tag Produk

Designer

Sikap Omah Anyar

Filosofi Desain Kita

Seni minimalis Italia

Nandheske kaendahan nalika nggatekake luwih nyenengake

Milih kulit asli lapisan pertama sing premium

Sikil baja karbon ngemot kemewahan lan keanggunan sing entheng

Kombinasi kenyamanan, seni lan nilai sing sampurna!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" tren

Urip minimalis, Ruang Minimalis, Bangunan Minimalis ......

"Minimalis" katon ing industri lan gaya urip sing saya akeh

 

 

Perabotan minimalis MEDO ngilangi kabeh fungsi sing ora perlu lan lini produk sing keluwih, kanggo nggawe swasana alami, sederhana lan santai.

Pikiran lan awak sampeyan bakal mardika kanthi maksimal.

KABINET TV

dianshigui-1-removebg-preview

Kabinet TV Modern Marmer Top

Stand TV modern kanthi marmer minangka desain paling anyar. Nduweni desain sing sederhana nanging apik gayane. Panganggone sikil kuningan sing dibungkus nganggo kulit saddle sing berkualitas bisa nambah rasa modern lan keanggunan kanggo tampilan umum, kanthi nambah daya tahan lan nambah bagean penting.

Stand TV Kayu Ruang Tamu

Garis-garis lemari sisih resik lan apik, kanthi kaendahan klasik. Rasa sing unik, bisa dicocogake karo perabotan gaya modern utawa tradisional. Veneer kayu solid sing dipoles nganggo tangan nuduhake kepinteran detail lan kerajinan tangan. Bahan kasebut digawe dening Smoke Veneer lan 304 Stainless Steel Titanium Plated.

dianshigui-2
dianshigui-3-removebg-preview

Stand TV Kulit Gaya

Kabinet TV ditondoi kanthi campuran harmoni kanthi macem-macem gaya. Garis-garis lawang kabinet backlit gabungke karo papan panyimpenan bunder, sudhut dibunderaké lan sikil langsing, saéngga kayu solid lan logam kandel bisa urip bebarengan kanthi elegan.

Kabinet TV Kayu Kulit Saddle

TV ngadeg ing rempah-rempah veneer oak. Kaki iki duwe sikil baja sing gampang dibersihake saben dinane. Loro wholes didhelikake mbantu ngatur kabel kanggo unit hiburan kanggo ngirit papan urip saka kekacoan. Minangka salah sawijining fungsi dhasar ing TV, duwe rong laci gedhe kanggo panyimpenan, sementara aksesoris kualitas saka merek terkenal digunakake kanggo ndawakake utilitas unit TV.

dianshigui-4

TABEL KONSOLE

dianshigui-5-removebg-preview

Kabinet Sisih Minimalis / Konsol

Kabinet Sisi MEDO ing desain klasik cocog banget kanggo ruang makan. Ukuran sing cocog, bentuk kelas dhuwur ringkes, uga fungsi panyimpenan gedhe sing penting banget lan migunani ing ruang makan.

Meja Konsol Ruang Tamu

Tabel Konsol MEDO nuduhake kaendahan kriya kanthi tabrakan warna-warna bahan lan warna. Bingkai kasebut diudani saka logam; partisi lan pucuk kabinet yaiku kayu solid kenari utawa oak; lan panel kasebut minangka papan serat kepadatan medium kayu oak utawa walnut. Lawang saka papan serat padhet medium mbukak ing njaba, lan sisih njero papan sisih ndhuwur dihias karo kayu.

dianshigui-6
dianshigui-7-removebg-preview

Kabinet Sisih / Kotak Sepatu Unik

Bisa digunakake minangka lemari sisih lan kothak sepatu. Kanthi campuran kayu lan kulit sing sampurna, nyedhiyakake tampilan sing sumilir ing omah sampeyan ing ruang tamu utawa lawang. Kasedhiya papat lawang mbukak kanthi warna sing kontras sing luar biasa ing koleksi. Panyimpenan gedhe uga fitur sing cocog, cocog karo gaya urip sing gampang.

 

Meja Sisih Makan Mewah Modern

Tabel konsol minangka barang fungsional sing cocog karo pawon lan ruang makan. Sisih tengah ekstra perhatian kanthi rong lapisan kothak panyimpenan, lapisan dhasar minangka panyimpenan gedhe. Kombinasi sing apik banget nganyarke pengalaman urip saben dinane. Kajaba iku, kanthi bahan kulit pelana lan sisih ndhuwur permukaan marmer utawa kayu, bakal nyoroti filsafat urip master babagan minimalis lan mode.

dianshigui-8

KABINET TV

Stand TV Mewah | Stand TV Modern Desain Ruang Tamu | Desain Kabinet TV Kayu

Pelanggan sing golek standar TV khusus duwe macem-macem fitur lan pilihan desain. Ngerteni keprihatinan iki, MEDO nggawe stand TV khusus sing gaya lan awet sing cocog karo target pasar.

Nggunakake bahan berkualitas tinggi, desain paling anyar, lan pabrikan ahli, kita nggawe standar TV sesuai karo spesifikasi sampeyan. Stand TV sing bisa dipasarake MEDO mesthi bisa mbantu sampeyan nambah nilai.

Seri TV Stand Ruang Tamu minangka salah sawijining stand TV paling dhuwur ing koleksi MEDO. Iki minangka salah sawijining favorit ing pasar. Desainer MEDO menehi warna anyar sing umume digunakake ing perabotan. Kanggo nggayuh panjaluk ukuran ruang sing beda-beda, bisa uga dawa kanthi nyetel panel munggah supaya luwih dawa utawa luwih cekak. Cukup bisa adaptasi karo macem-macem papan.

Desain furnitur omah gaya anyar | Stand TV TV Panyimpenan | Kabinet TV Minimalis Modern

Sisih utama yaiku bagean Veneered MDF nambah gaya liyane. Basis baja karbon kuwat supaya bisa kuat lan ing wektu sing padha ramping.

Kanthi desain kontemporer modern, nggabungake kesederhanaan lan fungsi kanthi bebarengan. Apa maneh, laci gedhe nawakake papan panyimpenan gedhe lan nggawe TV dadi praktis. Kulit kayu & sadel kanthi ndhuwur marmer nggawe struktur sing kuwat lan stabil kanggo panggunaan sing aman lan dawa.

TABEL KONSOLE

Tabel konsol ing lawang mlebu minangka kesan perabotan pertama ing omah. Sanajan biasane digunakake kanthi cara mlebu, tabel console MEDO bisa ditrapake ing papan apa wae ing omah lan bisa adaptasi tanpa wates.

Tabel konsol MEDO uga nggabungake desain lan utilitas sing anggun. Kanthi nggunakake mesin canggih lan bahan berkualitas, sampeyan bisa yakin babagan kualitas tabel konsol MEDO.

Desaine sederhana lan modern sing serbaguna ing pirang-pirang gaya lan ruang. Gabungan kayu lan baja kanthi apik kanggo nampilake tampilan modern. Ndhuwur nawakake kothak cilik kanggo disimpen kanggo artikel cilik sing bisa mbantu ngatur entri sampeyan. Basis kasebut ana ing tabung baja persegi ireng. Sanajan katon langsing, kuwat banget amarga kualitas baja sing apik.

Tabel Konsol Minimalis Kualitas Tinggi | Mebel Kabinet Kayu Penyimpanan Ruang Tamu | Mebel Kabinet Hallway

Kanthi desain kontemporer modern, nggabungake kesederhanaan lan fungsi kanthi bebarengan. Kulit kayu & sadel kanthi dhasar ndhuwur marmer nggawe struktur sing kuat lan stabil dadi aman kanggo digunakake.

LG008
Katrangan Produk
Kabinet TV Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LG008 TV Stand 2880x1020x750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, Kulit Sadel Premium, Veneer Walnunt Impor
Bingkai Ngisor Kaki Baja + Kulit Saddle  
LG008-1
LG019
Katrangan Produk
Kabinet TV Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LG019 TV Stand 2170 * 420 * 680mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Veneer Asap, 304 Titanium Baja Karat
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

LG019
LG010
Katrangan Produk
Kabinet TV Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LG010 TV Stand 2200 * 400 * 430mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Bingkai wesi dicet, veneer walnunt impor, kulit pelana premium
Bingkai Ngisor Sikil Besi Wesi  

 

LG010
LG013
Katrangan Produk
Kabinet TV Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LG013 TV Stand 2030 * 415 * 490mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit sadel premium , Baja ireng, oak 
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  
LG013-1
LG013B
Katrangan Produk
Kabinet Sisih Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LG013B Kabinet sisih 1380 * 380 * 1500mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja tahan karat ireng, oak ireng lan putih, kulit saddle premium
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  
LG013B
TG012
Katrangan Produk
Kabinet Sisih Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TG012 Kabinet sisih 1250 * 420 * 1390mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit pelana premium , Dilapisi titanium stainless steel 304
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  
TG012
TG-GA02
Katrangan Produk
Kabinet Sisih Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TG-GA02 Kabinet sisih 900 * 400 * 1080mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Bingkai baja dicet, kulit pelana premium, veneer impor
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

TG-GA02
TG014
Katrangan Produk
Kabinet Sisih Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TG014 Kabinet sisih 1200 * 400 * 890mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja , Kulit Sadel Premium , Veneer Walnunt Diimpor
Bingkai Ngisor  Kaki Baja + Kulit Saddle  

 

TG014-1

Koleksi liyane

BED

SOFA

KUSUS

KABEH

LAIN-LAIN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk