• chair

Kursi

MEDO nggawe kursi aksen sing serbaguna lan nyaman. Kita terus nganyari koleksi supaya pas karo pasar sampeyan. Kanthi kriya canggih lan proses kontrol kualitas, sampeyan nyedhiyakake produk kanthi kualitas sing bakal mbantu sampeyan nggawe merek.

Ing ngisor iki kursi sing andal sing menehi desain trendi ing macem-macem bahan kalebu kayu lan kulit, logam lan kulit.

Kursi makan modern & kontemporer sing diproduksi dening MEDO bisa dipasangkan karo desain meja makan sing beda. Sampeyan gampang nawakake tawaran lengkap kanggo pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Designer

Sikap Omah Anyar

Filosofi Desain Kita

Seni minimalis Italia

Nandheske kaendahan nalika nggatekake luwih nyenengake

Milih kulit asli lapisan pertama sing premium

Sikil baja karbon ngemot kemewahan lan keanggunan sing entheng

Kombinasi kenyamanan, seni lan nilai sing sampurna!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" tren

Urip minimalis, Ruang Minimalis, Bangunan Minimalis ......

"Minimalis" katon ing industri lan gaya urip sing saya akeh

 

 

Perabotan minimalis MEDO ngilangi kabeh fungsi sing ora perlu lan lini produk sing keluwih, kanggo nggawe swasana alami, sederhana lan santai.

Pikiran lan awak sampeyan bakal mardika kanthi maksimal.

KERUSI KANGGO

fushou-1-removebg-preview

Nggawe Kursi Kursi Mewah

Kursi kulit kanthi kursi santai sikil baja karbon kanthi desain elemen kanthi swiwi sing ngemot kursi tangan sing ditondoi ing njero kanthi lembut lan kursi mburi.

Kursi lenggahan Bingkai Logam

Basis digawe nganggo logam lan bantal kursi kanthi bantalan angsa mudhun kanthi saluran inti ing busa memori.

Ing umpluk kapadhetan dhuwur yaiku potongan logam.

Sandhangan tangan nganggo kulit menehi perasaan apik.

fushou-2
fushou-3-removebg-preview

Kursi Leisure Cilik Kanggo Kamar Tidur

Kursi kulit lan lengen lengen desain mewah. Werna cedhak karo warna alam. Kursi lan wingking dilengkapi bantal alus ing kulit microfiber. Kulit mikrofiber alus lan awet. Saka sudut pandang sing cedhak, tekstur ing kursi kasebut jero banget lan alami.

Kursi Kenyamanan Mewah Nyaman

Kursi warna biru. Cocog kanggo ruang belajar lan ruang santai. Kursi iki nggunakake kulit lengkap. Punggung lan sandhangan tangan mbungkus kabeh awak ing njero. Ana bantal cilik ing sandhangan sirah, sing nggawe kursi tangan ora monoton maneh. Yen wis kesel, sampeyan bisa ngaso ing kursi santai.

fushou-4

KERUSAKAN DINING

canyi-1-removebg-preview

Kursi Makan Kulit Cerdas

Backrest ing poliuretan struktural dilapisi tahan api fleksibel. Backrest lan casing kursi kanthi serat tahan geni sing bisa diikat panas.

Bahan: kulit microfiber.

Sikil mangan digawe saka baja karbon.

Kursi Makan Gaya Modern

Pola pelapis minimalis saka struktur sandhangan sikil lan sikil. Kulit ekstra saka struktur sandhangan sikil lan sikil lan bahane: kayu + kulit pelana premium kanthi sikil mangan: kayu solid.

canyi-2
canyi-3-removebg-preview

Kursi Makan Leisure

Dilapis kanthi lengkap ing kain utawa kulit lan kursi kasebut nganggo kulit, kain pelapis versi kain kanggo struktur sandhangan lan sikil.

Kulit ekstra, kursi ing kain; upholsteri saka struktur punggung lan sikil.

Bahan: kain mikrofiber + kain.

Sikil mangan digawe saka baja karbon.

Kursi Waca Nyaman

Kursi ing kayu lapis kanthi komponen karet alami webbing elastis, dilapisi busa poliuretan geni. Kursi lan sandhangan mburi banjur ditutup nganggo jubin serat geni sing bisa digawe panas.

Bahan: kulit microfiber.

Sikil mangan digawe saka baja karbon.

canyi-4

Produsen Kursi Ruangan Leisure Mewah MEDO Minimalism

Nggawe kursi santai mewah minangka ahli nggawe sing disenengi pelanggan. Apa fokus ing kenyamanan karo kursi mewah ergonomis utawa nyorot kualitas nganggo bahan lan desain mewah, kursi santai mewah mewah bakal cocog karo desain sampeyan.

Bingkai logam Seri kursi santai.

Dhasar digawe saka logam. Ana 2 lembar logam ing antarane sisih ngisor tangan loro. Ing mburi backrest lan ngarep ing bantal kursi uga duwe logam kanggo ndhukung. Dadi pangkalane abot lan kuwat. Sarung kasebut minangka kulit asli impor kanthi warna abu-abu zaitun. Ing umpluk kapadhetan dhuwur yaiku potongan logam. Sandhangan tangan nganggo kulit menehi perasaan apik.

Kursi Leisure Cilik Kanggo Kamar Tidur

Sore sunar srengenge, lenggah ing kursi santai nggawa buku, nyelehake secangkir kopi Amerika ing meja sisih cilik, banjur nikmati preinan. Kursi santai cilik kanggo kamar turu sing nganyari upgrade aran, luwih becik ditambah karo hardware warna-warni ireng, diselehake ing kamar turu. Pancene apik banget kanggo kamar turu.

Kursi santai kanggo papan cilik nggunakake rasio emas segi telu, lan bingkai ngisor yaiku logam abot, stabil banget. Bantal lan backrests dijahit kanthi sampurna. Kain katun abu-abu klasik katon luwih tekstur. Lebokake bantal ing kursi lan didhelikake, luwih kepenak. Sing paling penting, ngirit ruangan.

Produsen Kursi Makan Minimalisme MEDO

Sampeyan golek kursi makan? Iki minangka sumber sing dipercaya sing menehi desain trendi ing macem-macem bahan kalebu kayu lan kulit, logam lan kulit.

Kursi makan mewah modern sing diproduksi dening MEDO bisa dipasangkan karo desain meja makan sing beda. Sampeyan gampang nawakake tawaran lengkap kanggo pelanggan.

Minangka kayu awu padhet sing dipilih lan kulit microfiber berkualitas tinggi, kita bisa nawakake kursi makan kanthi rega lan kualitas moderat. Diproduksi nganggo mesin canggih lan teknologi anyar, sampeyan bisa ngandelake efisiensi lan kualitas.

Kursi Makan Bali Dhuwur

Kursi makan sederhana lan loman tanpa modifikasi sing akeh banget, yaiku 90 derajat kanthi bantal kursi, rasa. Werna teh minangka salah sawijining warna sing paling populer. Cukup cocog karo macem-macem meja makan.

Kursi makan nganggo tangan, sing asring katon ing proyek teknik, ruang belajar, restoran, ruang makan, lan akeh adegan liyane. Kasedhiya macem-macem warna kanggo pilihan sampeyan. Gegaman tangan ora patiya dhuwur, nanging saben puteran bisa nyekel tangan sampeyan kanthi sampurna, supaya sampeyan luwih nyenengake. Serbaguna cocog karo meja makan sing beda-beda.

Kursi Makan Kulit Modern lan Kain 

Minangka desain anyar, barang sing kepengin banget karo desain wis dadi salah sawijining omah modern sing utama. Ing angin minimalis, kursi makan kulit modern minangka perwakilan.

Kursi Makan Sandhangan Tangan.

Saben sudut kanggo kenyamanan, kanthi pakaryan sing tliti. Grayscale moderat lan cocog kanggo cocog karo meja makan marmer putih. Pinggul pinggul ing tengah, mung nyengkuyung tulang punggung. Iki gampang lan praktis.

LC001
Katrangan Produk
Kursi Kenyamanan Modern Mebel
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TC001 Kursi santai 760 * 1000 * 990mm Dhuwur kursi: 410mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit kain / Microfiber / Kulit asli parsial
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
TC018
LC008
Katrangan Produk
Kursi Kenyamanan Modern Mebel
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TL008 Kursi santai 770 * 840 * 770mm Dhuwur kursi: 430mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit kain / Microfiber / Kulit asli parsial
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
LC008 -4
LC019
Katrangan Produk
Kursi Kenyamanan Modern Mebel
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LC019-1 Kursi santai 770 * 870 * 900mm
Dhuwur kursi: 390mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit kain / Microfiber / Kulit asli
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
LC019-2
LC028
Katrangan Produk
Kursi Kenyamanan Modern Mebel
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
LC028 Kursi santai 830 * 840 * 870mm
Dhuwur kursi: 400mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit kain / Microfiber / Kulit asli
Sikil Makan: Kaki Baja Tahan Karat  
LC028-2
Y022
Katrangan Produk
Kursi Makan Modern Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
Y022 Kursi Makan 670 * 630 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Veneer asap, 304 titanium baja tahan karat
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
Y022
TC018
Katrangan Produk
Kursi Makan Modern Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TC018 Kursi Makan 620 * 690 * 820mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit Microfiber & Kain
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
TC018-2
TC016
Katrangan Produk
Kursi Makan Modern Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TC016 Kursi Makan 510 * 550 * 800mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kulit mikrofiber 
Sikil Makan: Sikil Baja Karbon  
TC016-2
TC001
Katrangan Produk
Kursi Makan Modern Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
TC001-2 Kursi Makan 510 * 550 * 800mm
Gaya: Gaya minimalis  
 Bahan: Kayu + kulit pelana Premium
Sikil Makan: Sikil Kayu Solid  
TC001

Pilihan liyane

BED

SOFA

KABEH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk