• 95029b98

Kabar

Kabar

  • Medo 152 Slimline Sliding Window —The combination of light and glass seals the continuous romance

    Medo 152 Slimline Sliding Window —Kombinasi cahya lan kaca nutupi asmara sing terus-terusan

    Marem sampeyan ing tengah kutha Kepengin tentrem Terusake seni Seiko sing prasaja lan paling utama Tafsir estetika utama Mbukak kunci ruang tekstur anyar Diwiwiti kanthi penampilan, setya marang kinerja Nembus tradisi lan nganggo desain pigura sing sempit Maksimalkan permukaan sing bisa dideleng --30mm Bett...
    Waca liyane
  • A new realm of minimalist furniture | Reshaping fashionable life

    Alam anyar perabotan minimalis |Reshaping urip fashionable

    Minimalisme tegese "kurang luwih".Ninggalake dekorasi sing ora ana guna lan dibesar-besarkan, kita nggunakake tampilan sing prasaja lan elegan, pengalaman mewah lan nyaman kanggo nggawe papan sing fleksibel kanthi rasa kemewahan.Nalika perabot omah minimalis populer ing saindenging jagad, Medo uga menehi interpretasi ...
    Waca liyane
  • Pure Simplicity

    Kesederhanaan Murni

    Minimalisme asale ing taun 1960-an lan minangka salah sawijining sekolah seni modern sing penting ing abad kaping 20.Desain minimalis ngetutake konsep desain "kurang luwih", lan nduwe pengaruh gedhe ing akeh bidang seni kayata desain arsitektur, desain dekoratif, fashion ...
    Waca liyane
  • Minimalist Home | Advanced Beauty, Pure Space!

    Rumah Minimalis |Kaendahan Lanjut, Ruang Murni!

    Michelangelo ujar: "Kaendahan yaiku proses ngresiki keluwihan.Yen sampeyan pengin urip kanthi apik, sampeyan kudu ngilangi sing rumit lan nyederhanakake, lan ngilangi keluwihan.Semono uga kanggo nggawe lingkungan urip omah.Ing masyarakat modern sing sibuk lan rame, minimal ...
    Waca liyane
  • What are the characteristics of modern light luxury style, the difference between modern simplicity and modern light luxury.

    Apa karakteristik gaya kemewahan cahya modern, bedane antarane kesederhanaan modern lan kemewahan cahya modern.

    Kanggo dekorasi omah, sampeyan kudu nggawe gaya dekorasi sing apik, supaya sampeyan bisa duwe ide utama, lan banjur dekorasi ing gaya iki.Ana macem-macem gaya dekorasi.Ana uga sawetara kategori gaya dekorasi modern, gaya sederhana lan gaya mewah sing entheng.Padha al...
    Waca liyane
  • MEDO 100 Series Bi-Folding Door – Concealed Hinge

    MEDO 100 Series Bi-Folding Door – Engsel Didhelikake

    Gaya minimalis minangka gaya omah sing populer ing taun-taun pungkasan.Gaya minimalis nandheske kaendahan kesederhanaan, mbusak redundansi sing berlebihan, lan njaga bagean sing paling penting.Kanthi garis sing prasaja lan warna sing elegan, menehi rasa sing padhang lan santai.Perasaan iku tresna...
    Waca liyane
  • Luxurious Without Exaggeration

    Mewah Tanpa Kaluwihan

    Gaya desain kemewahan cahya luwih kaya sikap urip Sikap urip sing nuduhake aura lan temperamen pemilik Ora kemewahan ing pangertèn tradisional Atmosfer sakabèhé ora dadi depressing Nanging, gaya kemewahan cahya fokus ing nyederhanakake dekorasi . ..
    Waca liyane
  • Advantages Of Aluminum Alloy Doors And Windows

    Kaluwihan Pintu lan Jendela Alumunium

    Ketahanan Korosi Kuwat Lapisan oksida paduan aluminium ora luntur, ora tiba, ora perlu dicet, lan gampang dijaga.Tampilan apik Pintu lan jendhela paduan aluminium ora teyeng, ora luntur, ora tiba, meh ora ana pangopènan, umur layanan sp...
    Waca liyane
  • Simplified but not simple | Light luxury Medo slimline sliding door, deduces a high-quality style of life!

    Sederhana nanging ora prasaja |Pintu sliding Medo slimline kemewahan, nyimpulake gaya urip sing berkualitas!

    Lawang sliding Medo slimline sing kemewahan Ayo gaya sing prasaja menehi gaya urip anyar liwat ruang Ngilangake gaya urip sing berkualitas!Minimal nanging ora nyederhanakake, Iku inti saka gamblang.Lawang geser sisih sempit sing kemewahan sing entheng, Ora mung ngilangi beban tradisional, Iku ...
    Waca liyane
  • What is the real minimalism?

    Apa minimalisme sejatine?

    Minimalism wis populer kanggo sawetara taun.Saka minimalism puisi master manca ndhuwur menyang gaya minimalis desainer domestik kondhang, wong uga wis wiwit tresna desain minimalis.Banjur, nalika umume wong nguber minimalisme, minimalisme uga wis ngganti ...
    Waca liyane
  • MEDO Minimalist Furniture | Minimalist Geometry

    MEDO Minimalis Furniture |Geometri Minimalis

    geometri minimalis, estetika munggah Geometri duwe bakat estetis dhewe, Reshape gaya urip karo estetika geometris, Seneng urip apik ing nutrisi estetis geometri minimalis.Geometri asale saka minimalisme, Antarane ekspresi lan acceptance, Nggoleki output estetika sing seimbang, J...
    Waca liyane
  • Slimline Folding Door, Fold Out A Minimalist Space!

    Pintu Lipat Slimline, Lipat Ruang Minimalis!

    Lawang lan jendhela Medo bisa disesuaikan miturut kabutuhan pangguna.Desain unik lan daya tarik estetika pribadi nggawa pengalaman urip sing beda.Pilih lawang kanthi warna sing beda-beda miturut nada njero ruangan, njaga gaya seragam sing dhuwur, lan nikmati kelancaran ...
    Waca liyane


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
footer_bella