• others

Liyane

Seri MEDO Liyane

Edan karo huru-hara macem-macem barang cilik ing omah?

Laci dodo, meja, kursi, rak buku, kabinet, meja samping, lemari sisih: kabeh solusi sing apik, kanggo nyedhiyakake panyimpenan ekstra ing ruang sampeyan.

Perabotan MEDO nambahake gaya unik ing omah sampeyan lan entuk luwih akeh ruangan kanggo nyimpen barang-barang sampeyan. Iki minangka perabotan sing penting yen sampeyan pengin nawakake paket mebel lengkap kanggo pelanggan. Kajaba fungsi panyimpenan, kita uga nawakake sing kalebu ing set kanggo digunakake praktis.


Detail Produk

Tag Produk

Designer

Sikap Omah Anyar

Filosofi Desain Kita

Seni minimalis Italia

Nandheske kaendahan nalika nggatekake luwih nyenengake

Milih kulit asli lapisan pertama sing premium

Sikil baja karbon ngemot kemewahan lan keanggunan sing entheng

Kombinasi kenyamanan, seni lan nilai sing sampurna!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" tren

Urip minimalis, Ruang Minimalis, Bangunan Minimalis ......

"Minimalis" katon ing industri lan gaya urip sing saya akeh

 

 

Perabotan minimalis MEDO ngilangi kabeh fungsi sing ora perlu lan lini produk sing keluwih, kanggo nggawe swasana alami, sederhana lan santai.

Pikiran lan awak sampeyan bakal mardika kanthi maksimal.

Kabinet Samping / Kabinet Anggur

Kabinet anggur MEDO minangka desain sing luar biasa. Apik banget, lan kombinasi saka gaya Tionghoa lan gaya Barat. Iki nganggo warna tengah wengi, yaiku salah sawijining warna fashion anyar ing antarane merek mewah. Kajaba iku, cocog karo desain interior sing paling apik. Lan milih dekorasi gagang horisontal sederhana tradisional lan sikil baja cor kelas dhuwur, sing ndadekake kabinet kabeh luwih elegan lan apik.

Meja Kopi Babak Cilik nganggo Kulit Saddle

Meja pusat putaran kulit pelana premium minangka salah sawijining meja kopi bundar cilik sing paling laris kanthi prospek unik. Katon ing pasar babagan desain struktur lan kombinasi macem-macem bahan lan warna. Nduwe pengaruh sing nyawiji ing papan sampeyan.

Bangkekan Babak Babak

Bangku bunder sing lucu banget! Apa produk laris utawa ora, gumantung karo desain lan proporsi produk kasebut. Eksterior ijo-ijo menehi perasaan musim semi lan seger. Kapan kanca-kanca dolan mripat, mripate bakal langsung nangkep pompa cilik sing warni. Lungguh kanthi sikil ing lemah, saben bagean awak santai.

Stand Marble Top Marble Babak

Round Marble Top Night Stand minangka desain sing sederhana nanging elegan. Wis dhasar ireng kothak, lan sisih ndhuwur dipasang watu sinter. Watu sinter kanthi pola marmer putih, sing pancen beda karo warna ireng dhasar. Watu sing disinter uga gampang dijaga saben dina. Sikil kayu solid bisa cocog karo lantai kayu kanthi sampurna. 

Bookdle Kulit Saddle Stainless Steel

Rak sadel premium, rak buku berlapis titanium stainless steel minangka desain paling anyar. Iki relatif dibandhingake karo rak buku utawa rak liyane. Rak buku kabeh nggunakake baja tahan karat minangka bahan dhasar lan digabung karo aksesoris berkualitas tinggi. Kanthi 5 tingkat rak, nawakake papan sing amba kanggo buku sing migunani ing urip sampeyan.

Kabinet Enem Lapisan

Kanthi kulit pelana kanthi veneer kenari impor, kabinet enem lapis MEDO minangka desain klasik sing apik kanggo ruang makan, ruang tamu lan kamar turu, sing estetis lan praktis. Ukuran sing cocog, bentuk kelas sing ringkes, uga fungsi panyimpenan sing gedhe banget kanggo omah sampeyan.

Meja Kulit Sadel Kualitas Paling Dhuwur

Desaine ringkes lan ramping sing serbaguna ing pirang-pirang gaya lan ruang. Menehi tampilan minimalis kanthi apik. Basis kasebut ana ing tabung baja persegi. Sanajan katon langsing, kuwat kanggo kualitas baja sing apik.

Meja Waca Campuran Kulit Kayu

Kulit sadel oranye, ndhuwur kayu asap, bingkai logam berkualitas tinggi, kuningan sikat kanthi konsep desain minimalis. Set karo 2 laci lan desain cekelan ringkes, modern, elegan lan praktis, sing cocog karo macem-macem gaya desain interior.

Waca liyane

SF007
Katrangan Produk
Meja Modern Stainless Steel Mebel
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
SF007 Dhewe Book Stainless Steel 1900 * 430 * 2000mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: kulit sadel premium , dilapisi titanium stainless steel
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

SF007
SG001-6
Katrangan Produk
Kabinet Modern Enem Lantai Kabinet
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
SG001-6 Nemik Kabinet 600 * 400 * 1200mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Premium PVC, veneer impen
Bingkai Ngisor Kaki Kayu + Kulit Saddle  
SG001-6
ST007
Katrangan Produk
Meja Komputer Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
ST007 Meja Komputer 1500 * 600 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Rampung kulit jeruk, ndhuwur meja sing asap, bingkai basis perangkat keras, kuningan sikat
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  
ST007
CT06
Katrangan Produk
Stand Stand Night Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
CT06 Mejo 595 * 410 * 590mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: MDF veneer ngrokok + pigura baja titanium ireng + laci buffer
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

CT06
ST002
Katrangan Produk
Meja Modern Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
ST002 Mejo 1200 * 600 * 750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, kulit pelana premium , veneer sing diimpor
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

ST002-1
SCG05
Katrangan Produk
Kabinet Anggur Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
SCG05 Kabinet Anggur 1200 * 400 * 1360mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Baja, kulit pelana premium , veneer sing diimpor
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  

 

SCG05-1
C6184
Katrangan Produk
Bangku Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
c6184  Bangku Babak 60mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Spons kain & katahanan dhuwur
Bingkai Ngisor  Sikil Baja  
c6184-1
BJ-08
Katrangan Produk
Meja Kopi Mebel Modern
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
BJ-08 Meja Kopi Ø800 * 300mm Ø500 * 490mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan: Kulit sadel premium
Bingkai Ngisor  Kaki kulit saddle kayu  

 

BJ-08-1

Koleksi liyane

BED

SOFA

KUSUS

KABEH

KABINET


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk