• Parallel Window

Jendela Paralel

MD-95PT

Seni anyar kanggo nyukupi estetika sampeyan! Personalisasi lan kustomisasi dadi beda! Yen dibandhingake karo lawang lan jendela fungsional liyane, sistem jendela paralel menehi perhatian luwih akeh kanggo pengalaman urip. Werna minimalis lan desain dekorasi moderat tekan lorong desainer MEDO, supaya lawang lan windows sing bisa digawe manungsa iki luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

MD-95PT

Sistem Window Paralel

Beda karo jendhela outswing sing umum, bingkai tembok langsir sing disederhanakake wawasan, Lan kabeh panel bisa di-push metu kanggo efek vertikal.

Mode pambukaan 360 ° menehi fungsi lighing, ventilasi lan ekstraksi asap sing apik.

Parallel Window2
Parallel Window

INVISIBLE INCREDIBLE

Kita nggawe prabédan!

Dibandhingake karo sistem jendela liyane sing ngupayakake fungsi dekorasi, paralel MD-95PT sistem jendela luwih nggatekake pengalaman urip.

Desainer MEDO wis nggawe desain kanthi ekstrim kanthi warna sing disederhanakake lan garis dekorasi.

Parallel Window3
Parallel Window4

Struktur Produk

Parallel Window5

MDPXX95A Window Paralel

Seni anyar kanggo nyukupi estetika sampeyan! Personalisasi lan kustomisasi dadi beda. Dibandhingake karo lawang fungsi liyane lan windows, sistem windows paralel menehi perhatian luwih akeh kanggo wong sing urip pengalaman Warna minimalis lan desain dekorasi moderat yaiku nganti tekan dalan desainer MEDO, kanggo nggawe lawang sing dikamanungsikan iki lan windows luwih pinunjul.

Push Flat, Opening Gedhe

icon2

Istirahat termal

Parallel Window6

Bukaan paralel

Parallel Window7

Ukuran gedhe

Profil istirahat termal kanggo entuk jampel termal sing apik banget. Paralel bukaan kanggo sidik jendhela sing ndhelik lan jendela bukaan gedhe

Bantalan Beban Heavy

Lift-&-Slide22

Bantalan mbukak dhuwur

Engsel gesekan sing abot banget kanggo jendhela bukaan sing amba.

Flush Frame And Sash, Sealing Dhuwur

Curtain-Wall-System11

Bingkai lan sash

icon6

Sesak udara sing apik banget

icon7

Nyenyet banyu sing luar biasa

Bingkai lan sash kanthi tampilan sing apik lan modis. EPDM gasket komposit kanggo nyepetake udara lan kenceng banyu.

Aplikasi Ngarep

icon11

Estetika ekstrem

icon12

Keamanan

Lift & Slide3

Remote control cerdas

Titik kunci lan tahan tahan krys kanggo keamanan ekstra lan angin sing luwih apik resistensi Remote control cerdas kanggo operasi sing trep.

Parallel Window8

MOTOR | UKURAN WALL

WINDOWS PARALLEL

FACADE NEAT

Ora kaya jendhela kaset lan jendhela kere, sash windows sejajar di-push metu kabeh. Fasad bangunan kabeh katon jumbuh lan rapi sanajan kabeh windows mbukak, lan refleksi sing ora konsisten bisa dihindari.

Parallel Window9
Parallel Window10

Lampu sing luwih apik

Ora preduli saka sudut endi sinar srengenge, bisa mlebu ing ruangan tanpa diblokir karo gelas.

Keamanan

Bukaan sing diwatesi nyedhiyakake keamanan kanggo kabeh pangguna, utamane kanggo papan umum kaya hotel, rumah sakit, perguruan tinggi lan bangunan komersial lan liya-liyane. Operasi jendela sing gampang lan efisien bisa diselehake ing posisi sing amba supaya kabeh bisa operate nalika menehi keamanan maksimum.

Parallel Window11

Sistem Ventilasi & Exhaust sing Apik banget

Ventilasi sing efektif ngubengi papat sisih jendhela. Udhara bisa gampang nyebar. Lan asap bisa cepet metu. Amarga SARS lan COVID, ventilasi pancen dihargai masarakat.

Parallel Window12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita