• Sliding window

Jendela Geser

MDTC152A

Cara mbukak

Sliding window


Detail Produk

Tag Produk

Sliding window1

Struktur Produk

Sliding window2

MDTC152A Sliding window

Desain anyar nggawe ruangan luwih fleksibel! Wong sing seneng nggeser jendhela mikir trep, nyedhiyakake tampilan sing luwih apik lan ventilasi sing luwih gedhe, lan ngirit ruangan. Wong-wong sing ora seneng mikir yen miskin nyegel lan kinerja tahan angin. Nalika desainer MEDO wis nambah ndhuwur pro lan modifikasi kontra kanggo nggeser slide MDTC152A jendhela

Sistem kunci semi otomatis

Sliding window3

Semi otomatis nutup

Sistem kunci semi otomatis lan istirahat bingkai tanpa penjaga sing unik liwat cara ngunci jendela geser tradisional.

Bolong mabur sing ora katon, desain garis langsing

Sliding window4

Flynet sing didhelikake

Lift-&-Slide21

Tampilan panorama

Bolong bolong sing didhelikake Panel kaca inovatif lan struktur keterkaitan flynet desain Sash ndhelik, interlock super sempit. Modern lan rapi deloken Tampilan panorama.

Desain manungsa, fungsi anti ayunan

Sliding window5

Lengen tangan

Sliding window6

Roller anti ayunan sing bisa disetel

Nyaman lan ngendhokke condong ing lengen tangan nalika ndeleng pemandangan. Roller anti-swing sing bisa digawe cepet nggawe geser luwih stabil lan Gamelan

Aplikasi omah

icon11

Estetika ekstrem

icon12

Keamanan

Sash sing disembunyikan nyedhiyakake tampilan panorama. Anti-bledug lan serangga flynet sing ndhelikake bisa ndhelikake upaya reresik.

Sliding window7

Profil Multi-Fungsi Kanggo Nambah Nilai Kanggo Klien

MEDO duwe akeh pilihan profil tambahan kanggo nambah macem-macem fungsi ing jendhela lan lawang, kanggo memenuhi macem-macem kebutuhan klien. Apa maneh, MEDO duwe tim R&D sing kuat kanggo ngatur solusi kanggo fungsi khusus kanggo proyek.

Sliding window8

Bingkai sempit ing desain slimline:

 

Wiwit wong modern seneng windows lan lawang kanthi ukuran gedhe kanthi tampilan sing luwih apik lan cahya.

 

Sistem langsing MEDO kanthi sempit bingkai uga nyukupi kebutuhan iki.

Sliding window9

Hardware kualitas dhuwur:

Garansi 10 taun kanggo piranti keras, yaiku standar paling dhuwur ing industri.

Hardware merek Medo, merek Jerman hardware lan merek AS yaiku kasedhiya

Kasedhiya macem-macem gaya gagang.

Layanan kustomisasi disambut.

Sliding window10

Gasket premium

Gasket kita digawe saka premium sing diimpor bahan baku kanggo pagelaran sing apik banget ing sealing, tahan cuaca lan bukti tuwa.

Sliding window11

Layanan Setopan lan Panyedhiya Solusi Teknis

MEDO nawakake layanan mandeg kanthi solusi paling apik kanggo memenuhi skenario lan syarat klien sing beda. Kanthi basis produksi ing Foshan China, MEDO duwe kaluwihan ing tren industri, rantai pasokan, biaya lan transportasi lsp.

Sliding window12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita