• Lift & Slide1

Angkat & Sistem Geser Langsing

MDTSM140 / 190

Kapasitas Muat Maksimum 600kg
Slimline Kanthi Pembukaan Sudut Kasedhiya
Desain Saluran lan Struktur Paten
Kasedhiya Versi Manual lan Motor


Detail Produk

Tag Produk

Lift-&-Slide7

MDTSM 140 - 300KG

Kekandelan tembok profil: 2.5mm

Ukuran bingkai: 140mm

Kekandelan kaca: 46mm

Maksimum maksimal: 300kg

Ukuran interlock: 32mm

Lift-&-Slide8
Lift-&-Slide9

MDTSM 190 - 600KG

Kekandelan tembok profil: 3.0mm

Ukuran bingkai: 190mm

Kekandelan kaca: 46mm

Maksimum maksimal: 600kg

Ukuran interlock: 32mm

Lift-&-Slide10
Lift-&-Slide11
Lift-&-Slide13

Estetika

Spasi dadi luar biasa nalika ngemot konsep pemukiman manungsa sing mulya. MEDO percaya manawa ditemokake estetika unik sing sederhana adhedhasar rincian sing apik banget lan pakaryan sing apik banget. Produk kasebut kanggo memenuhi gegayuhan wong liya kanggo urip kanthi kualitas lan ngupayakake estetika ing darat.

Lift-&-Slide12
Lift-&-Slide14

MD-190TM

Angkat Slimline Lan Sistem Geser Pintu

Cara nglamar angkat lan geser lawang menyang bangunan minangka jinis kusut. Cara njamin resistensi tekanan angin sing kenceng, bantalan beban abot, kenceng banyu, ketegangan udara ... kabeh dadi masalah sing kudu diselesaikan para desainer MEDO.

 

Iki minangka tantangan nemen kanggo nggawe lawang geser ukurane amba, langsing kanthi garis sing apik, lan kinerja sing apik banget!

 

Ketebalan tembok 3.0mm, garis profil sing seimbang, istirahat termal dobel, tugas abot kanthi bantalan beban maksimal 50Okg: kabeh nggambarake kemampuan desainer sing luar biasa ing desain struktur profil lan ngupayakake solusi hardware paling utama.

Lift-&-Slide15
Lift-&-Slide16
Lift-&-Slide17

Istirahat termal dobel, trek clamping

Lift-&-Slide18

Ngaso termal dobel

Lift-&-Slide19

Trek Clamping

Desain struktur break termal dobel kanggo nggayuh kinerja insulasi termal sing dhuwur. Angkat lan geser sistem kanthi gasket segel khusus lan strip panyegelan gesekan sing kurang kanggo nggayuh ketegangan hawa, sesak banyu lan insulasi termal sing dhuwur. Roda keseimbangan khusus lan trek clamping supaya windows lan lawang luwih stabil.

Desain saluran khusus, tampilan panorama

Lift-&-Slide20

Desain got khusus

Lift-&-Slide21

Tampilan panorama

3 solusi got kanthi desain akhir drainase khusus lan desain tank drainase eksterior kanggo gawe skenario sing beda kanthi sesak banyu sing apik banget. Desain interlock langsing sing dikuatake kanggo lawang geser panorama ukuran gedhe kanthi tampilan tanpa wates.

Bantalan mbukak dhuwur, 2-Track / Panel, 2-Lock / Panel

Lift-&-Slide22

Bantalan mbukak dhuwur

Lift & Slide

Lacak / Panel Dual

Lift & Slide2

Kunci / Panel Ganda

Rol ngisor sing abot lan 2 trek saben sash maksimal 600kg kanggo panel panorama gedhe. Kunci dobel saben panel kanggo bukti keamanan lan pencurian luar biasa.

Aplikasi omah

icon11

Estetika ekstrem

icon12

Keamanan

Lift & Slide3

Remote control cerdas

Operasi bermotor kanggo omah sing cerdas. Rol ngisor sing abot kanggo sing gedhe panel panorama. Angkat lan geser sistem nyedhiyakake panyegelan sing apik banget kanggo lawang njaba. Konfigurasi nganggo kunci kanggo keamanan lan privasi ekstra.

Struktur istirahat termal dobel lan trek clamping

Lift-&-Slide18

Ngaso termal dobel

Lift-&-Slide19

Trek Clamping

Desain struktur break termal dobel kanggo entuk jampel termal sing dhuwur kinerja Angkat lan geser sistem kanthi gasket segel khusus lan strip panyegelan gesekan sing sithik kanggo entuk kenceng hawa sing dhuwur, sesak banyu lan jampel termal. Roda saldo khusus lan clamping track supaya windows lan lawang luwih stabil.

Trek sedheng, panorama

Lift & Slide4

Dhuwur trek kurang

Lift-&-Slide21

Tampilan panorama

Desain trek sedheng banget kanggo sesak banyu sing apik banget. Interlock langsing kanggo tampilan panorama.

Kipas tunggal mbukak lan nutup, Bantalan mbukak dhuwur

Lift & Slide5

Kipas angin siji / mateni

Lift-&-Slide22

Bantalan mbukak dhuwur

Panel pambuka tunggal kanggo nyukupi kebutuhan fungsi skenario khusus. Rol ngisor sing abot kanggo mbukak amba kanthi tampilan tanpa wates.

Aplikasi omah

icon11

Estetika ekstrem

icon12

Keamanan

Angkat lan geser sistem kanggo panyegelan lawang njaba sing apik banget. Silinder konfigurasi kanggo keamanan lan privasi ekstra.

Lift & Slide7

Resistensi Entri Paksa sing Apik

Nalika lawang angkat lan geser ditutup lan gagang dipindhah menyang posisi sing ditutup, ora mung mekanisme penguncian sing digunakake, nanging bobot saka bolong bolongane dipasang ing pigura. Penyusup ora mung kudu nggawe cukup pengaruh kanggo ngilangi mekanisme ngunci multi titik, nanging uga mindhah bobote bolong.

Kajaba iku, sanajan bolongan kiwa isih mbukak kanggo ventilasi, tutup ora bisa dibukak yen gagang ora bisa dipindhah saka njaba.

Lift & Slide6
Lift & Slide Door
Lift & Slide Door1

Ketang Banyu sing Luwih Apik | Ketang Udara sing Luwih Apik | Tambah Umur Panjang

Pintu angkat lan geser nggunakake mekanisme sing ngangkat panel sadurunge ngusapake supaya ora ana masalah umum ing lawang geser biasa lan nyedhiyakake performa sing luwih apik ing kenceng banyu lan kenceng hawa. Pisanan, ngidini segel bisa diluncurake lan ora kena gesekan sajrone operasi; Kapindho, segel sing luwih kenthel bisa ditrapake amarga ora nambah upaya pambuka panel.

Apa maneh, umur tambah amarga segel ora kena dienggo lan rusak saka gesekan.

Lift & Slide Door2

Operasi Gampang & Ultra Gamelan

Sistem Angkat lan Geser MEDO ngidini pangguna mbukak panel sing ukurane luwih gedhe kanthi driji sing alus.

Saliyane panel sing diangkat dilindhungi saka kerusakan sing nyebabake bledug lan watu cilik ing trek,

Medo Lift and Slide Doors nggunakake bantalan roller kinerja tinggi premium kanggo nambah operasi sing lancar. 

Mula, angkat lan geser lawang dianjurake banget kanggo panel gedhe kanthi bobot abot. 

Kanthi pegangan sing gampang digunakake lan mekanisme transmisi sing dipatenake, malah bocah lan pinituwa bisa gampang ngangkat panel sing abot.

Gerak puter sing gampang ora mung mbukak kunci lawang nanging uga ngangkat lawang ing wektu sing padha.

Ora perlu mekanisme penguncian nganggo driji tambahan, lan ora bakal macet suwe-suwe.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita