• Slimline Sliding System

Sistem Geser Slimline

MDSS200

Geser Slimline, Geser Bingkai Langsing, Geser Bingkai Sempit, Geser Minimalis, Geser Panoramik, Geser Ultra Slim utawa Geser Ultra Tipis lsp. Minangka sawetara ekspresi sing digunakake kanggo lawang geser paling populer kanthi profil aluminium sing katon minimalis lan ukuran maksimum gelas Masalah umum ing lawang kasebut yaiku carane ngimbangi kabutuhan kinerja lan estetika. Nalika Sistem Geser Slimline MEDO bisa nyukupi kabutuhan loro kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan Mbukak blokir

Estetika | Bingkai Sempit

Keuntungan estetis lawang geser langsing minangka salah sawijining kaluwihan utama: profil sing luwih tipis, area kaca sing kurang ngganggu lan nggedhekake.

Pintu geser langsing asring digunakake ing bangunan kanthi bukaan amba sing bobote udakara 200-600kg kanggo nggawe tembok kaca geser kanthi lini produk estetis.

Kanthi Geser Sudut, kabeh tembok bisa ilang kanthi tampilan 360 °.

Interlock yaiku mullion vertikal ing papan panel geser.

Akeh lawang geser konvensional nawakake interlocks antara 35mm lan 110mm. Nalika interline slimline udakara 20mm.

Slimline Sliding Door2

Ngirit Energi

Kanthi teknologi penghalang termal Polyamide, Seri MEDO Bi-Fold mbantu kamar dadi anget ing mangsa adhem lan adhem ing mangsa panas, banjur nyuda tagihan energi. Kajaba iku, sawetara opsi ambang uga kasedhiya kanggo menehi kinerja cuaca sing luwih apik.

Keamanan Dhuwur

Mekanisme ngunci multi-titik kanthi keamanan dhuwur dipasang ing sabuk pembukaan, kanthi kunci ngunci bolt lan unit sing ditutup kanthi internal kanggo jaminan tambahan.

Slimline Sliding Door3
Slimline Sliding Door4
Slimline Sliding Door6
Slimline Sliding Door5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita