• sofa

Sofa

Sofa kulit modern ing Moskow minangka sofa kain campuran kulit mewah. Kapenuhan rumus busa elastis unik MEDO kanthi kapadhetan lan wulu sing beda-beda, nawakake salah sawijining kenyamanan paling apik.

Moskow minangka desain apik kanthi sandhangan tangan sing langsing, jahitan sing lancar, lan garis sing resik. Bantal kursi luwih alus lan kepenak nalika dideleng. Moskow uga duwe kursi siji lan loro kursi, akeh pilihan kayata 1 + 2 + 3 utawa 1 + 1 + 2 + 3. Werna campuran minangka warna kunci ing bagean iki, cocog karo ruang tamu lan ruang umum.


Detail Produk

Tag Produk

Designer

Sikap Omah Anyar

Filosofi Desain Kita

Seni minimalis Italia

Nandheske kaendahan nalika nggatekake luwih nyenengake

Milih kulit asli lapisan pertama sing premium

Sikil baja karbon ngemot kemewahan lan keanggunan sing entheng

Kombinasi kenyamanan, seni lan nilai sing sampurna!

D-031sofa1

Minimalis

"Minimalis" tren

Urip minimalis, Ruang Minimalis, Bangunan Minimalis ......

"Minimalis" katon ing industri lan gaya urip sing saya akeh

 

 

Perabotan minimalis MEDO ngilangi kabeh fungsi sing ora perlu lan lini produk sing keluwih, kanggo nggawe swasana alami, sederhana lan santai.

Pikiran lan awak sampeyan bakal mardika kanthi maksimal.

Katrangan Produk
Perabot ruang tamu modern sofa sofa kulit Italia
Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
Picture-4 Sofa 4-Kursi 2880x1020x750mm
Picture-5 Sofa 3-kursi 2080x1020x750mm
Picture-6 Sofa 1-Kursi 1030x1020x750mm
Gaya: Gaya minimalis  
Bahan Eksternal: Kain Flax + Kulit sapi lapis ndhuwur + Kulit mikrofiber keras
Lungguh Bantal / Pundur Spons resiliensi dhuwur  
Bantal Isi Katun Bayi  
Bingkai kabèh: Bingkai Pinus  
Bingkai Ngisor Sasis Stainless Steel  
D-03110

Kain kasebut

• Kain rami premium kanthi tekstur alus lan alus

• Pangopènan gampang lan awet

• Tahan nyandhang lan tahan pil

• Kualitas sing ora ana tandhingane

Sofa kain minangka desain minimalis sing ditondoi nganggo sandhangan lereng sing dirancang miturut Ergonomis. Kursi kasebut ing bantal dawa siji-bantalan empuk kanthi busa lan wulu padhet dhuwur. Bantal mburi lan bantal diisi wulu mudhun supaya bantal kasebut bisa ambegan.

Bantal

• Kursi sing dipenuhi spons berkualitas tinggi

• Ora angel banget, utawa alus banget

• Bantal bantalan cepet

• Nggawe perasaan lungguh ing méga

Bantal Pundur lan bantal kursi ing angsa sing disalurake ngalami sanitasi rutin kaya sing ditemtokake kanthi insert busa poliuretan kepadatan variabel kanggo nambah lelembut. Bantal kursi lan casing internal digawe nganggo pola quilted sing alus kanthi sulaman dobel lan jahitan selimut sing nyoroti bentuk kursi sing linier nanging alus.

D-03112
D-03114

Bingkai

• Ajeg lan stabil

• Anti-slip

• Ora rame

• Dhuwur sing dipikirake supaya gampang diresiki

• Struktur

Ing kayu Pinus kanthi saubengé trim logam. Struktur kursi dilapisi busa poliuretan kerapatan variabel ketahanan tinggi. Armrests lan backrests ing kayu lapis kanthi macem-macem kekandelan, dilapisi busa poliuretan kepadatan variabel tahan dhuwur. Armrests lan backrests banjur dilebokake ing kuil soose mudhun saluran kanggo nambah empuk, lan ngalami sanitasi rutin kaya sing wis ditemtokake.

Kulit

• Tutul kulit alus

• Tekstur bening lan apik

• Alus nanging awet

• Ketahanan sing dhuwur

Sofa kulit digawe nganggo kulit Nappa gandum paling dhuwur kanthi tekstur sing apik. Proporsional banget kanggo nampilake tampilan sing nyenengake. Werna biru sing padhang cukup apik kanggo narik perhatian. Sikil dawa sing apik lan mengkilat nyedhiyakake sofa kanthi semangat anyar.

Tutup bantal struktur, kursi lan sandhangan mburi bisa dicopot ing kabeh versi (kain lan kulit).

D-03115
D-03113

Ilmu Awak

• Pas karo kurva awak kanthi sudhut sing nyaman

• Menehi istirahat level SPA bali

• Ngurangi lemes dina

Sistem lelenggahan kalebu potongan-potongan sing ngemot permukaan ndhuwur meja sing duwe pengaruh visual sing kurang sing menehi irama kanggo pengaturan. Dilapis nganggo kulit kanthi gaya kulit alus.

Struktur backrest / armrest lan casing internal duwe pola slat vertikal quilted rampung nganggo jahitan dobel lan pipa ngubengi perimeter.

Kayu

• kayu sing diimpor kualitas dhuwur

• Kanthi kekuatan lan kekerasan sing apik

• daya tahan dawa

Struktur kursi ing kayu jeruk empuk empuk kanthi katahanan dhuwur, busa poliuretan kerapatan variabel kanthi anyaman elastis karet-karet kanggo nggedhekake kenyamanan. Pundur logam dilapisi busa poliuretan ketahanan dhuwur, ditutupi serat berikat panas sing bisa dilumasi dadi kain katun hypoallergenic kanggo menehi lembut. 

D-03111

Ndeleng Liyane

SOFA

Sofa kain minangka salah sawijining kategori produk MEDO. Kita ngrancang lan ngasilake sofa kain kanthi desain tanpa wates lan kualitas unggul.

Sofa kain MEDO digawe kanthi apik dening para pekerja trampil sing duwe pengalaman rata-rata luwih saka 5-10 taun ing industri. Kanthi nggunakake standar kontrol kualitas sing ketat lan tliti babagan rincian, sampeyan bisa ngandelake kualitas sofa kain MEDO lan ora ana klaim aftersales.

Sofa Kain Modern minangka desain minimalis sing ditondoi nganggo sandhangan tangan lereng sing dirancang miturut Ergonomis. Kursi kasebut ing bantal dawa siji-bantalan empuk kanthi busa lan wulu padhet dhuwur. Bantal mburi lan bantal diisi wulu mudhun supaya bantal kasebut bisa ambegan.

Produsen Sofas Kulit Mewah

Kita nggawe sofa kulit berkualitas kanthi gaya lan kenyamanan. Bisa nganggo kulit kulit sapi gandum lengkap, ora bakal kompromi karo materi lan kualitas.

Sofa kulit MEDO fokus ing sawetara desain klasik lan nyelehake inovasi lan detail. Kita nggunakake sumber daya sing paling apik supaya saben wong bisa dadi mahakarya ing koleksi. Iki minangka kapabilitas MEDO ing desain lan manufaktur sofa mewah. Softleleather, sampeyan bisa munggah menyang toko furnitur lan menehi kapercayan marang para pelanggan.

Sofa kulit modern minangka sofa kulit mewah sing digawe saka kulit gandum. Diisi karo formula unik busa elastis kanthi kerapatan lan wulu sing beda-beda, nawakake salah sawijining kenyamanan paling apik. Kajaba iku, lapisan lateks lan bulu tambahan kanggo nambah bukit ing bukit. Bantal kursi sing cukup lan lengen miring katon apik banget.

Sofa nganggo sandhangan tangan sing langsing, jahitan alus, lan garis sing resik. Bantal kursi ditambahake nganggo tas lancip supaya lembut lan nyenengake nalika kita lungguh. Sofa kita duwe single-seater lan two-seater, macem-macem pilihan kaya 1 + 2 + 3 utawa 1 + 1 + 2 + 3 lan L. Cocog karo ruang tamu lan ruang umum.

Kulit sofa minangka gaya modern, sing milih tekstur sing alus lan kulit Nappa sing tutul alus Kajaba iku, bantal kursi kanthi kantong bulu, sampeyan bisa santai nalika turu. Punduran langsing sing ringkes nyedhiyakake papan sing luwih akeh kanggo sampeyan. Iki minangka bagean fleksibel sing mbukak, sampeyan bisa nambah kabinet sisih kanggo nambah penake urip.

Sikil dawa sing apik lan mengkilat nyedhiyakake sofa kanthi semangat anyar.

A015
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
A015 Double-Seater-Sofa-With-Arm Sofa Kursi Ganda Kanthi Lengan 1630x780x750mm
Sofa Tiga Kursi Kanthi Lengan 2280x780x750mm
A015-2 Sofa Seater Tunggal 700x760x750mm
Single-Seater-Sofa-2 Sofa Seater Tunggal 700x760x750mm
Single-Seater-Sofa-3-removebg-preview Sofa Seater Tunggal 780x790x1060mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kulit mikrofiber / flanel / sprei / Kulit sapi lapisan ndhuwur 
Lenggah Bantal & Pundur Spons resiliensi dhuwur
Bantal Isi Katun Boneka
Bingkai kabèh: Bingkai Pinus
Bingkai Ngisor Sasis Hardware
A016
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
A016 A016-21-1 Sofa Seater Tunggal 860x700x820mm
A016-3-1 Sofa Tiga Kursi 2300x1000x820mm
A016-31-1 4 Seater + Chaise 3450x2450x820mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kulit mikrofiber / flanel / sprei / Kulit sapi lapisan ndhuwur 
Lenggah Bantal & Pundur Spons resiliensi dhuwur
Bantal Ngisi Bulu
Bingkai kabèh: Bingkai Plated Tembaga Baja
Bingkai Ngisor Tembaga Baja tahan karat
D-823
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
D-823 Picture_3-removebg-preview 3 Seater Kursi + Long Chaise 3000x1880x750mm
Seater tunggal +3 Seater Kursi + Chaise Long 3850x1880x750mm
Picture_4-removebg-preview Sofa Seater Tunggal  1120x960x780mm
2 sofa kursi 1900x960x780mm
3 Sofa Kursi  2210x960x780mm
L023A Picture_5-removebg-preview Tabel Pusat 1200x800x320mm
L023B    Picture_6-removebg-preview Tabel Sudut 600x600x445mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kain Linen + kulit khusus 
Bantal Lungguh Spons resiliensi dhuwur
Pundur  Isi Bulu + Beludru
Bingkai kabèh: Bingkai Pinus
Bingkai Ngisor Sikil Baja Karbon
D-886
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
C + 5807 D886-1 4 Sofa Kursi + Long Chaise 3810x910x1630mm
C + 5807 D886-2 3 Seater Kursi + Chaise 2290x910x885mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kain Flax + Kulit sapi lapisan ndhuwur 
Lenggah Bantal / backrest Spons resiliensi dhuwur
Bantal Ngisi Bulu
Bingkai kabèh: Bingkai Pinus
Bingkai Ngisor Sasis Hardware
D-889
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
D-889 D889-1 Sofa Kursi Ganda Kanthi Lengan 2070x950x720mm
D-889 D889-2 Sofa Seater Tunggal 1020x950x720mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kulit sapi lapisan ndhuwur 
Bantal Lungguh Spons resiliensi dhuwur
Bantal Pundur Ngisi Bulu
Bantal Bantal Ngisi Bulu
Bingkai kabèh: Hardware + Gun Black Stell Leg
Bingkai Ngisor Sasis Hardware
D-6085C
Parameter Produk
Model No. Gambar Spesifikasi Ukuran (L * W * H)
D6085C 3-Seater-Sofa-With-Arm 3 Kursi Lengan Kanthi Lengan 2200x900x780mm
2-Seater-Sofa-With-Arm 2 Kursi Lengan Kanthi Lengan 180x900x780mm
Single-Seater-Sofa2 Sofa Seater Tunggal 950x900x780mm
L023A Picture_5-removebg-preview Tabel Pusat 1200x800x320mm
L023B Picture_6-removebg-preview Tabel Sudut 600x600x445mm
Gaya: Gaya minimalis
Bahan Eksternal: Kain Linen / Kain kain Teknis / Kulit sapi lapisan ndhuwur
Bantal Lungguh Sponge Resilience / Isi Wulu sing Tinggi
Pundur Isi Bulu + Beludru
Bingkai kabèh: Bingkai Pinus
Bingkai Ngisor Sasis Hardware

Pilihan liyane

BED

KUSUS

KABEH

KABINET

LAIN-LAIN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk